magyar vállalkozás

Vízszerelés, vízvezeték kiépítés, csőkiváltás, stb.

Általános vízszerelési, fűtésszerelési munkák, fürdőszoba és WC, valamint konyha felújítás, háztartási gép bekötés, stb.

Vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Ha megbízható és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező vízszerelőt keres, akkor megtalálta!

Tekintse meg szolgáltatásaink részletes ismertetőjét, az általunk vállalt munkákat.

Csőtörés elhárítás, duguláselhárítás, szivárgás megszüntetése

Van olyan, hogy sürgős lenne a problémát megszüntetni, mert minél később kerül javításra, annál nagyobb lesz a kár, a bosszúság. Ilyen eset a súlyos csőtörés, amikor ömlik a víz (és gyakran nincs is lehetőség rögtön az elzárására, vagy pl. egy társasházban egy komplett strang marad víz nélkül az elzáráskor). A másik hasonlóan kellemetlen eset a WC vagy egyéb lefolyó komolyabb eldugulása, amit házi módszerekkel, megfelelő eszközök nélkül nem lehet megszüntetni.

Ilyen esetekben fontos, hogy minél hamarabb ki tudjon szállni a címre a szakember, és orvosolja a bajokat. Erről a szolgáltatásunkról bővebben a Non-Stop Gyorsszerviz menüpont alatt olvashat, vagy kattintson ide: csőtörés elhárítás, duguláselhárítás azonnal.

Sürgősségi vízvezetékszerelést Budapesten és Pest megye területén kedvező árakon, akár hétvégén is azonnali kiszállással vállalunk!

Vízvezeték / alapvezeték kiépítés, csőcsere, csőkiváltás

Mindennemű vízvezeték szerelés, csőtőrések javítása, lefolyó vezetékek cseréje és javítása, WC szivárgások megszüntetése, csaptelep csere, sarokszelepek cseréje, és kisebb vízszerelések szakértelemmel, a helyszínen való felméréssel és azonnali árajánlattal.

Csatorna szerelés, szennyvíz elvezető cső, főnyomó cső, stb.

Csatorna csövek szerelése: Szennyvíz csatorna, szennyvíz-elvezető cső, alapvezeték csere, szivárgások megszüntetése, csatorna- és szennyviz vezetékek részleges javítása-kíváltása egyedi igény szerint.

Csap, zuhanypanel, szifon csere, mosdó és mosogató beépítés, mosogatógép bekötés

Csapok, csaptelepek, szifonok, mosdókagylók és mosogatók felszerelése, beépítése, cseréje, valamint mosogatógép bekötése szakszerűen, igény szerint a szükséges csővezetékek kialakításával, árakásával is. Konyhai vizesblokkok kialakítása egyedi igények szerint, teljes körű szereléssel.

Fürdőszoba felújítás, kád és zuhanykabin beépítés, mosógép bekötés

Amiben szintén számíthat ránk, ha fürdőszobája felújítását tervezi, vagy építkezik: csőrendszerek javítása-kiépitése, csőtőrések megszüntetése, mosógép bekötése, továbbá zuhanykabin, fürdőkád, zuhanytálca beépítése és cseréje.

Darálós és normál WC, bidé beszerelés, tartály csere

Minden típusú WC csésze és bidé bekötése vagy cseréje, hagyományos és energiatakarékos WC tartályok felszerelése és cseréje, szigetelések javítása, szivárgások megszüntetése, szükség esetén csőkiváltások, régi csövek cseréje, stb.